O moterų dvejetų varžybose Rūtos ir rusės Oksanos Fadejevos porai Čekijoje niekas neprilygo - jos finale 4:0 įveikė Olandijos sportininkes ir tapo čempionėmis.

Pasak Lietuvos stalo teniso asociacijos (LSTA) prezidento Rimgaudo Balaišos, „trys medaliai per trejus metus - nuostabus rezultatas, o juk tarp moterų konkurencija didesnė nei tarp vyrų“, praneša „Lietuvos žinios“.

Tačiau R. Paškauskienė net po sėkmingo Senojo žemyno čempionato negalėjo pergalėmis pasidžiaugti namuose - ji iš karto išvyko į klubą Prancūzijoje.

Jos mama ir trenerė Romualda Garkauskienė džiaugėsi, kad Rūta dabar labai geros sportinės formos.

„Ji žaidė čempioniškai - ramiai, racionaliai, visokeriopai panaudodama savo patirtį ir meistriškumą. Buvo sudėtingų dvikovų, tačiau ji nesikarščiavo ir užtikrintai siekė tikslo. Dabar stalo teniso elite - ir lietuvės žvaigždė“, R. Garkauskienės žodžius cituoja dienraštis „Kauno diena“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją