P. Pupinio sportinis kelias buvo ilgas ir sudėtingas. Liesas ir aukštas paauglys nebuvo populiarus mokykloje. Sulaukęs 12-os metų pirmą kartą pasibeldė į Joniškio sporto klubo duris, bet niekas jo nepriėmė.'

Tačiau P. Pupinis nepasidavė. Iš šluotos ir plastikinių butelių sukonstravęs savadarbę štangą jis ėmė treniruotis namie. Antras bandymas patekti į sporto klubą buvo sėkmingesnis. Žingsnis po žingsnio jaunuolis kilo trikovės varžybose ir tapo Lietuvos jaunimo čempionu.
Dabar P. Pupinis yra pagerinęs daugiau kaip 50 Lietuvos rekordų.
Kita sportininko svajonė – pasaulio čempionato medalis.

Intensyviai treniruodamasis Žydrūno Savicko sporto klube P. Pupinis rengiasi birželio mėnesį Kiline (JAV) vyksiančioms jėgos trikovės planetos pirmenybėms be specialiųjų aprangų. Norint nukeliauti ir susirungti šiose varžybose reikia apie 2700 eurų, kurių studijuojantis jaunuolis neturi.

Paulius Pupinis

Todėl P. Pupinis kviečia visus prisidėti prie Lietuvos vardo garsinimo jėgos trikovės pasaulyje ir padėti jaunam sportininkui ne tik dalyvauti, bet ir parsivežti medalį iš pasaulio čempionato.

P. Pupinio el. pašto adresas: pupinisp@gmail.com

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)