LSU docentė, Miuncheno olimpinių žaidynių dalyvė, LOA viceprezidentė Birutė Statkevičienė vadovavo jauniesiems miesto plaukikams plaukimo pamokoje, surengė seminarą plaukimo treneriams ir baseino gelbėtojams, plaukimo vertino jaunųjų plaukikų techniką varžybose, o geriausiems plaukikams įteikė LOA prizus.

Pavakare baseine susirinko ir miesto gyventojai. B. Statkevičienė negailėdama jėgų mokė plaukti vyresnio amžiaus žmones. Noriai plaukimo pamokoje suaugusiems dalyvavo Pasvalio moterys. Vyrai nebuvo tokie drąsūs, bet daugelis jų išklausę olimpietės patarimų ir noriai atliko plaukimo technikos tobulinimo pratimus.

Pasibaigus pamokai, B. Statkevičienė papasakojo ir apie olimpinę deglo nešimo 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse estafetę, ir apie LOA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)