Tai paaiškėjo po trijų konferencijų – Rytų, Centro ir Vakarų antrąsias vietas užėmusių komandų atkrintamųjų varžybų vieno rato sistema. Dar likus vienerioms rungtynėms iki jų pabaigos, kai „Ledo linija“ pasiekė antrąją pergalę, šįkart 5:0 (3:0, 2:0, 0:0) prieš Vilniaus „Vilkus“.

Tad I-o diviziono finalo ketverte balandžio 28 – 29 dienomis rungtyniaus Vilniaus OH, Kauno „Bizonai“, Klaipėdos „Baltija“ ir Šiaulių „Ledo linija“. Pusfinalių poros bus suskirstytos burtais Klaipėdoje balandžio 16 dieną.

„Ledo linija“ dvikovoje su Vilniaus „Vilkais“ jau rungtynių pradžioje pribloškė varžovus ir pirmosiose 20 minučių pelnė tris įvarčius be atsako, nors varžovai stengėsi žaisti drausmingai ir brangino ritulį.
Antrajame kėlinyje šiauliečiai padidino skirtumą iki 5:0 ir dvikovos baigtis tapo aiški. Beje, „Vilkai“ nežinojo iš kurios pusė laukti bėdos, nes įvarčius mušė skirtingi žaidėjai.

Pirmosios rungtynėse Šiaulių „Ledo linija“ net 14:4 (5:0, 4:3, 5:1) nugalėjo Elektrėnų „Strangers SC“. Tad Vilniaus ir Elektrėnų klubo rungtynės jau nieko nelems.

„Ledo linija“ – „Vilkai“ 5:0 (3:0, 2:0, 0:0).

„Ledo linija“: E. Trankalis, V. Adomavičius, V. Vildžius, V. Parchomenka, E. Baltaragis po 1 įvartį.

Nacionalinės ledo ritulio lygos komandos kovoja dėl „Akropolio“ taurės. Ant šios beveik metro aukščio taurės kiekvieną sezoną įamžinami stipriausių komandų pavadinimai ir žaidėjų vardai bei pavardės. Kaip ir garsioji „Stanley“ taurė, „Akropolio“ taurė nėra atiduodama komandoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją