„Man, kaip dabartinei olimpinei čempionei, didelė garbė, kad galėsiu grįžti olimpiadą ir ginti savo titulą. Tam dabar ir ruošiuosi“, – teigė ji.

Prieš lemiamą – kombinuotą bėgimo ir šaudymo – rungtį L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė žengė trečia ir nuo lyderių atsiliko 7 sekundėmis, tačiau lietuvė, kaip jai jau įprasta, labai greitai ištirpdė šį deficitą ir nurūko į priekį bei pirma kirto finišo liniją.

Maža to, po finišo ji atskleidė, kad per paskutinę rungtį nesijautė 100 procentų gerai.

„Esu labai laiminga. Buvo puiki diena. Man gerai pasisekė fechtavimas ir plaukimas, o jodama padariau vieną smulkią klaidą. Nesijaučiau 100 procentų per kombinuotą rungtį, bet labai džiaugiuosi pasiekta pergale, nes žinau, kad kitą vasarą vykstu į Rio“, – kalbėjo L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė, kurią Vilniuje pasitiko gerbėjai su gėlėmis ir būrys žurnalistų.

Primename, kad kita Lietuvos atstovė Gintarė Venčkauskaitė finale užėmė 33-ąją vietą.

Kiekviena šalis į olimpines žaidynes gali deleguoti daugiausia po du vyrus ir moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)