Samoa rinktinei tai buvo pirmasis mačas šiose pirmenybėse, o rusai pirmieji sužaidė antrąsias rungtynes ir patyrė antrąją nesėkmę.

15-ąją min. Samoa ekipą į priekį išvedė Alapati Leiua, bet pirmoje rungtynių pusėje du Samoa žaidėjai - Rey Lee-Lo ir Motu Matu - buvo 10-iai min. pašalinti iš aikštės ir komandos draugams teko žaisti 13 prieš 15. Nepaisant to, rusai sugebėjo pasižymėti tik dviem tiksliais Vasilijaus Artemjevo baudos smūgiais. Visgi tai leido rusams pirmauti 6:5.

Antrajame kėlinyje Samoa ekipa per aštuonias minutes atliko tris žeminimus ir dominavo aikštėje iki finalinio švilpuko. Iš viso Samoa regbininkai atliko net šešis žeminimus, kas leido į turnyrinę lentelę įsirašyti papildomą tašką.

Samoa rinktinė dėl geriausio taškų santykio atsidūrė pirmoje grupės vietoje ir aplenkė šeimininkus japonus, airius ir škotus. Rusija pirmajame susitikime 10:30 nusileido Japonijai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)