Triskart pasaulio čempionė 2022 metų žiemos olimpines žaidynes Pekine praleido dėl patirtos čiurnos raiščių traumos, kuri neleido jai iškovoti bilieto į žaidynes.

Po traumos buvo nusprendusi baigti sportinę karjerą, tačiau po kelių mėnesių „BBC Sport“ tvirtino darysianti viską, kad patektų į artimiausias olimpines žaidynes.

Tačiau ji pažymėjo, jog siekdama savo tikslo pati turės apmokėti visas su tuo susijusias išlaidas.

„Turėsime vykti į užsienį, patys padengti visas išlaidas. Man prireiks šiek tiek laiko, tačiau aš pradėsiu grįžti į ankstesnę sportinę formą. Jau tris mėnesius valgiau sausainius“, – prisipažino greitojo čiuožimo atstovė.


Ir panašu, suaugusiems skirta „OnlyFans“ mokamo turinio platforma yra jos plano dalis. Ji siūlo už 11 svarų per mėnesį prenumeruoti jos siūlomą turinį ir ketina dalintis nuotraukomis šioje platformoje, jog surinktų lėšas savo svajonei.

Anot „The Sun“, viena pirmųjų jos žinučių skambėjo taip: „Kiek daug prenumeruojančių čiuožėjos nuotraukas be liemenėlės?“.

Ji dalyvavo 2010, 2014 ir 2018 m. žiemos žaidynėse, tačiau nė karto nepavyko iškovoti olimpinio medalio.

Ji tiki, kad ketverių metų treniruotės Kazachstane ar JAV jai padės įgyvendinti svajonę.

„Jaučiu, kad po ketverių metu vis dar galiu iškovoti olimpinį medalį. Man reikėjo šios pertraukos. Pekino žaidynių stebėjimas iš šalies kai ką sužadino manyje.

Aš čiuošiu už Didžiąją Britaniją, tačiau treniruosiuosi kitur ir susitelksiu tik į sprinto distanciją. Tai nebus lengva. Dabar neturiu tam (finansinių) išteklių“, – prisipažino atletė.

Liverpulyje gimusi sportininkė pastaruosius kelis mėnesius dalyvaudavo elektrinių paspirtukų varžybose.

Ji gegužę varžėsi pirmame „eScootr“ pasaulio čempionate, vykusiame Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją