Elektrėnuose vykusiose rungtynėse sėkmingiau pasirodė svečiai, laimėję 3:2. Ši pergalė nutraukė keturių iš eilės „Hockey Punks“ pralaimėjimų seriją.

Vilniečiai pirmieji pasiuntė ritulį į vartus. Varžovų zonoje ritulį perėmęs Laisvydas Kudrevičius suklaidino vartininką (06:05).

Po keletos minučių panašus epizodas įvyko kitoje aikštės pusėje, kai oponentų klaidą įvarčiu pavertė Klymentijus Lysakas (10:54).

Antrame kėlinyje svečių greitą išpuolį rezultatyviai užbaigė naujokas iš Švedijos Oscaras Johannesas Skioldas (28:43, rez. perd. Tomas Tilla), dar vieną tikslų metimą atliko Oskaras Oleinikas (37:05, rez. perd. Edgaras Rybakovas).

Trečio kėlinio pradžioje „Energija“ sugebėjo susikurti keletą progų, galiausiai ritulys gana kurioziškai suspurdėjo tinkle, kai vienam iš elektrėniškių atliekant perdavimą nuo gynėjo įskriejo į vartus. Įvartis buvo įskaitytas Sergejui Lohačiui (53:49).

Pabaigoje šeimininkams išlyginti santykį nepadėjo ir beveik dvi minutes trukęs žaidimas pakeitus vartininką šeštuoju aikštės žaidėju.

Po pergalės „Hockey Punks“ treneris Mindaugas Kieras pasidžiaugė dviejų komandos naujokų iš Latvijos bei Švedijos įsiliejimu.

„Jau seniai žaidėme tokį solidų ledo ritulį. Dėl to tikriausiai galime pripažinti, jog mums trūko kelių žaidėjų, o prisijungus naujokams tai davė sudėties gylio ir apčiuopiamą rezultatą. Nuo pirmos treniruotės pirmadienį jau matėsi, jog esame kita komanda. Norisi, kad šita pergalė įkvėptų eiti toliau ir kovoti dėl mūsų išsikeltų tikslų“, – komentavo M. Kieras.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją