Didžiausią atstumą įveikė Panevėžio triatlono klubo komanda (Paulius Dapkus, Justinas Dunča ir Vidmantas Urbonas), kurios nariai pasikeisdami įveikė 45 km. Komandą į priekį vedė P. Dapkus, kuris nuplaukė 19 km.

Tarp vyrų nugalėtoju tapo L. Urbšys (32 km), antrą rezultatą parodė Latvijos sportininkas R. Garenčikas (30 km), o šių varžybų sumanytojas Dainius Kopūstas (Panevėžio triatlono klubas) nuplaukė užėmė trečią vietą (20 km 550 m). Vienintelė šių varžybų moteris - A. Padleckaitė įveikė lygiai 25 km.

Varžybos tapo dideliu išbandymu ne tik dalyviams, bet ir teisėjams bei žiūrovams, visą naktį palaikiusiems varžybų dalyvius. Varžybų organizatoriai tikisi, kad šis plaukimo maratonas taps tradiciniu, ateityje sulauksiantis ne tik didelio žiūrovų susidomėjimo bet ir gausesnio plaukikų būrio iš Lietuvos ir užsienio valstybių.

Varžybas organizavo Lietuvos triatlono federacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją