Lietuvos vyrų tinklinio čempionai ir prizininkai paaiškės po dviejų komandų tarpusavio susitikimų dėl I-II ir III-IV vietų. Finalininkų poros dėl III-os vietos ir dėl I-os vietos paaiškės po pusfinalio varžybų, kurios baigsis balandžio 14 d.

Pusfinalio varžybų nugalėtojai kovos dėl čempiono vardo, pralaimėtojai – dėl III-os vietos. Finalinės varžybos vyks balandžio 27 ir 28 d. dėl III-os vietos 14.30 val., dėl I-os vietos 16.00 val.

Nugalėtojais taps laimėję dvejas rungtynes. Finalinių varžybų dėl I-os vietos rungtynių rezultatui esant 1:1 iš karto po antrų rungtynių (balandžio 28 d.) bus žaidžiamas lemiamas „auksinis“ setas pagal penkto seto tinklinio taisykles (žaidžiama iki 15 taškų su dviejų taškų skirtumu). Analogiškai nustatoma ir III-os vietos komanda laimėtoja.

Balandžio 28 d. iš karto po antrų rungtynių 18 val. vyks čempionato nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimas. Kartu su vyrų čempionato komandų prizininkų apdovanojimu vyks ir jaunučių berniukų čempionato komandų prizininkų apdovanojimas. Apdovanojimo trukmė - 1 valanda.

Prieš vyrų čempionato finalines varžybas vyks Lietuvos jaunučių berniukų čempionato finalinės varžybos, kuriose dalyvaus keturios pajėgiausios Lietuvos jaunučių berniukų komandos. Balandžio 27 ir 28 d. vyks po dvejas rungtynės:10.00 val. ir 11.30 val. (Balandžio 26 d. varžybos vyks sporto mokykla ,,Dubysa” sporto salėje.) Visos keturios komandos tarpusavyje susitiks po vieną kartą ir užimtos vietos bus nustatytos pagal laimėtų rungtynių skaičių.

Varžybos vyks Šiauliuose, Jono Jablonskio g. 16, Šiaulių arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)