Oficialiai paskelbta, kad rugpjūčio 26 – rugsėjo 11 dienomis dešimtyje Rusijos miestų turėjęs vykti planetos vyrų tinklinio čempionatas bus perkeltas į kitą valstybę.

Kol kas nauja vieta turnyrui nėra parinkta. Taip pat nepranešama, ar čempionate dalyvaus Rusijos rinktinė, kuri namuose turėjo rungtyniauti šeimininkų teisėmis.

Kas ketverius metus rengiamose planetos pirmenybėse dalyvauja 24 komandos iš penkių žemynų. Čempionų titulą šiemet gins Lenkijos tinklininkai, 2018-aisiais finale įveikę brazilus.

FIVB žingsnis seka virtinę panašių sprendimų: pavyzdžiui, dėl invazijos į Ukrainą Rusijoje šiemet neįvyks „Formulės 1“ lenktynių etapas, Europos šaudymo čempionatas, slidinėjimo ir rogučių sporto pasaulio taurės varžybų etapai. Rusiją aplenks ir bet kokios tarptautinės futbolo, ledo ritulio rungtynės, krepšinio Eurolygos kovos, dziudo, gimnastikos, plaukimo varžybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją