Apie tai rusų portalui „R-Sport“ pranešė klubo generalinis direktorius Vladimiras Rokkelis.

Sausio 14 d. vyko Rusijos jaunimo lygos čempionato rungtynės tarp „Metallurg“ ir Novosibirsko „Sibir“ klubų. Jų metu A. Orechovas patyrė rimtą traumą, kai ritulys jam pataikė į kaklą, į miego arteriją. Tai atsitiko likus vos kelioms sekundėms iki antro kėlinio pabaigos. 16-metis sportininkas krito ant ledo ir prarado sąmonę. Jaunasis ledo ritulininkas visą tą laiką gulėjo Novosibirsko pirmos klinikinės ligoninės reanimacijos skyriuje. Jam buvo sukelta dirbtinė koma.

Tai ne pirma nelaimė 2016 metais Rusijos ledo ritulyje. Sausio 7-ą dieną po operacijos mirė Aukščiausios ledo ritulio lygos (VHL) Žemutinio Tagilo „Sputnik“ klubo puolėjas 23-ejų metų Sergejus Simonovas.

Pasak rusų žiniasklaidos pranešimų, žaidėjas per treniruotę susidūrė su kolega, pasijuto blogai, o ligoninėje buvo konstatuota, kad sportininkui plyšo blužnis. Buvo atlikta operacija, bet jaunuolis mirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)