Likus 3:16 min. iki trečio kėlinio pabaigos, „antinai“ dar buvo atsilikę 0:3, pakeitė vartininką šeštu aikštės žaidėju, įmušė tris įvarčius iš eilės, išlygino santykį 3:3, o po to šventė galutinę pergalę po antro pratęsimo 4:3.

Anaheimo stebuklo autoriai Ryanas Getzlafas (57-ą min.), Camas Fowleris (58-ą) ir Rickardas Rakellis (60-ą), o pergalingą įvartį antrame pratęsime pasiekė Corey Perry (27-ą min.).

Svečiai iš Edmontono pirmavo po Leono Draisaitlo (1-ą min.), Connoro McDavido (3-ią) ir Drake'o Caggiula (13-ą) taiklių smūgių pirmame kėlinyje.

Prieš tai abi komandos negalėjo laimėti namuose.

Kitose Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynėse St. Louiso ekipa „Blues“ (5-a vieta konferencijoje) savo aikštėje 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) nugalėjo Nešvilio komandą „Predators“ (8) ir sušvelnino serijos iki keturių pergalių rezultatą 2-3.

Šeimininkams įvarčius pelnė Dmitrijus Jaskinas (26-ą min) ir Džeidenas Jadenas Schwartzas (41-ą), o „Predators“ gretose pasižymėjo Jamesas Nealas (34-ą).

Šeštos rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį Nešvilyje ir Edmontone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją