Bent jau socialiniuose tinkluose labiausiai aptarinėjamas jo išradingas sprendimas mėginant suvaldyti nepatogiai aukštai pakilusį ritulį.

29-erių krašto puolėjas, rungtyniaujantis savo tėvynės „Frolunda“ klube, pašokęs galva nukreipė ritulį link komandos draugo.

Nenuostabu, kad po tokio triuko švedas iškart susilaukė palyginimų su aukštaūgiu savo šalies futbolo rinktinės puolėju Zlatanu Ibrahimovičiumi.

Ledo ritulyje neįprastas veiksmas sužavėjo ir stambiausias Jungtinės Karalystės žiniasklaidos priemones, pasidalinusias epizodo įrašu.

Po rungtynių jį socialiniame tinkle šmaikščiai pakomentavo pats M. Fribergas.

„Arsenal“, ar jūs tai matėte?“ – Londono futbolo klubui savo paslaugas juokais pasiūlė praeityje epizodiškai jėgas Šiaurės Amerikos Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NHL) išbandęs švedas.

Su tautiečiais jis ketvirtadienį olimpinį turnyrą Pekine pradėjo pergale 3:2.

Du Lucaso Wallmarko ir vienas Antono Landerio tikslus metimas įpusėjus mačui Švedijai buvo suteikęs solidų pranašumą, tačiau intrigą vėliau atkūrė Renaro Krastenbergo bei Nikolajaus Jelisejevo įvarčiai.

Kitoje C grupės dvikovoje ketvirtadienį Suomija 6:2 (3:1, 1:1, 2:0) susitvarkė su Slovakija.

Tris įvarčius nugalėtojams pelnė ir rezultatyviausių turnyro žaidėjų sąraše lyderio poziciją užėmė puolėjas Sakari Manninenas.

A grupėje varžysis Kanada, JAV, Vokietija ir Kinija, pasirodymą B grupėje trečiadienį pradėjo titulą ginanti Rusijos olimpinio komiteto (ROC) komanda, Čekija, Šveicarija ir Danija.

Tiesiogiai į ketvirtfinalius pateks grupių nugalėtojai, likusios ekipos bus suskirstytos į poras ir grumsis papildomame atkrintamųjų varžybų etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją