Abu Dabyje vykusio „UFC 257“ turnyro pagrindinėje kovoje mišrių kovos menų (MMA) superžvaigždė C. McGregoras pirmą kartą karjeroje pralaimėjo nokautu. Iki šiol 32-ejų atletas buvo pralaimėjęs tik skausmingais veiksmais.

Prieš D. Poirier airis krito antrame raunde. Jo viduryje D. Poirier stipriu smūgiu pataikė varžovui į veidą, C. McGregoras prarado koncentraciją ir atsitraukė prie krašto, o amerikietis darbą užbaigė pasiųsdamas oponentą į nokautą stiprių smūgių kruša.

Tai buvo antroji šių kovotojų akistata UFC narve. Pirmąją 2014-ųjų rudenį nokautu pirmame raunde laimėjo C. McGregoras.


Didelę pirmojo raundo dalį kovotojai praleido klinče, o D. Poirier taktika buvo nuo pat kovos pradžios atakuoti varžovo koją. Amerikietis tai aktyviai dare ir pirmame, ir antrame raunde.

Paskutinį kartą prieš metus kovojęs C. McGregoras po pralaimėjimo pripažino, kad stiprūs smūgiai į koją svariai prisidėjo prie kovos baigties.

„Sunku kovoti, kai ilgai buvai neaktyvus. Dustino smūgiai į koją buvo labai geri, mano koja buvo tiesiog mirusi, todėl man nebuvo patogu. Dabar turiu susitaikyti su pralaimėjimu, išsilaižyti žaizdas ir toliau sunkiai dirbti. Šiek tiek pailsėsiu, o tuomet ir vėl būsiu aktyvus“, – po kovos sakė C. McGregoras.

D. Poirier po kovos džiaugėsi tuo, jog jam pavyko laimėti prieš du bene geriausius UFC boksininkus – prieš jį krito ir C. McGregoras, ir Maxas Holloway.

Revanšą pasiekęs D. Poirier iškovojo 27-ąją karjeros pergalę. 32-ejų kovotojas yra patyręs 6 pralaimėjimus, o kova su Eddie Alvarezu yra pasibaigusi be nugalėtojo.

22 pergales per karjerą iškovojęs C. McGregoras patyrė 5-ąjį pralaimėjimą. Iki šiol UFC organizacijoje jis buvo pralaimėjęs tik prieš Chabibą Nurmagomedovą ir Nate’ą Diazą.

C. McGregoras už šią kovą uždirbo 5 mln. JAV dolerių. Nugalėtojas D. Poirier uždirbo 1 mln. JAV dolerių, o tai yra didžiausias uždarbis jo karjeroje.

Kitose „UFC 257“ pagrindinėse kovose pergales iškovojo Michaelas Chandleris, Joanne Calderwood, Makhmudas Muradovas ir Marina Rodriguez.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)