Bene didžiausia ir apmaudžiausia nesėkmė pirmadienį ištiko 30-metį taivanietį Thepchaiyą Un-Noohą, kuris turėjo idealią progą vienu taikliu smūgiu pasiekti maksimalią 147 taškų seriją ir susižerti net 44 tūkstančių svarų sterlingų (apie 62,5 tūkst. eurų) vertės premiją, tačiau neįmušė paskutinio elementaraus juodo kamuolio ir nuvylė ne tik save, bet ir visą areną, TV komentatorius bei net savo varžovą Neilą Robertsoną iš Australijos, kurie visi palaikė meistriškai vieną po kito kamuolius į stalo kišenes siuntusį Th. Un-Noohą.

Nors taivanietis ir laimėjo šią partiją bei sušvelnino rezultatą iki 2:4, galiausiai jis turėjo pripažinti gerokai labiau tituluoto N. Robertsono (3 reitingas) pranašumą – 2:6 ir nepateko į vieno prestižiškiausių snukerio turnyrų aštuntfinalį.

„Buvo toks didelis spaudimas. Aš labai nusivylęs. Niekada nesu atlikęs 147 taškų serijos tokio lygio turnyre“, – pakomentavo jis.

Įspūdinga Th. Un-Nooho serija ir itin apmaudi jos pabaiga – vaizdo įraše nuo 1:44:00 val.:

Sensacingai į aštuntfinalį neprasibrovė anglas Juddas Trumpas (6 reitingas), kuris 4:6 nusileido kinui Liangui Wenbo (29 reitingas), nors vienu metu pirmavo 4:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)