Olimpinių lankų grupėje kova buvo ypač atkakli. Finale susitiko vilniečiai Kęstutis Timinskas ir Gytenis Janušas, o dėl bronzos grūmėsi broliai Adamas ir Adrianas Kovalevskiai. Abiejose dvikovose prireikė vieno šūvio persišovimo, po kurio paaiškėjo, kad pirmo taurės etapo nugalėtoju tapo G. Janušas, antrą vietą užėmė K. Timinskas, o trečią – Adrianas Kovalevskis.

Skriemulinių lankų grupėje konkurencija buvo pati didžiausia, tačiau joje tradiciškai triumfavo kaunietis Vladas Šigauskas, kuris finale įveikė vilnietį Mindaugą Baranauską. Bronzos medalis atiteko Valerijui Denisovui, o ketvirtą vietą užėmė Jonas Ivancevičius.

Paprastų ir tradicinių lankų grupėje varžybas laimėjo Nerijus Švedas, kuris kvalifikacijoje užfiksavo ir naują Lietuvos rekordą. Antra vieta tenkinosi Mindaugas Junevičius, o trečioje vietoje liko Arnoldas Jurgaitis.

Olimpinių lankų jaunių grupėje ir vėl įtikinamą pergalę iškovojo jaunasis LSK klubo auklėtinis Mantas Linka, kuris finale nugalėjo Tomą Juškevičių, o mažajame finale Juliana Semionova nugalėjo Ugnių Kliuką.

Po dviejų savaičių taikliausi Lietuvos lankininkai išvyksta į Latvijos miestą Ventspilį, kur vyks Baltijos šalių čempionatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją