Čiuožimo pagrindų vaikus (nuo 5-erių metų) ir moksleivius mokys „Hockey Punks Academy“ žinomi treneriai Šarūnas Kuliešius (Vilniaus ledo ritulio klubo „Hockey Punks“ ir Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės žaidėjas) ir Mindaugas Kieras (rinktinės kapitonas).

Dvi savaites (nuo sausio 4 iki sausio 15 d.) jaunieji Vilniaus gyventojai kviečiami čiuožimo ir technikos mokytis pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais nuo 14.45 val. iki 15.30 val. Vilniaus „Akropolio“ ledo arenoje.

Pačios čiuožimo pamokos ir pačiūžų nuoma nieko nekainuos – visi pamokų dalyviai tiesiog turės susimokėti standartinį „Akropolio“ ledo arenos apsilankymo mokestį – 3 eurus.

Papildoma registracija į čiuožimo pamokas nėra vykdoma.

Šį projektą, siekiant skatini vaikų ir jaunimo fizinį aktyvumą, inicijuoja ir organizuoja Vilniaus visuomenės sveikatos biuras su partneriais – „Hockey Punks Academy“ ir „Sveikas miestas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją