„Šis renginys reiškia daugiau nei tik bėgimą – tai yra šventė, kviečianti moteris puikiai praleisti laiką, suburti savo drauges ir kartu nuveikti ką nors šiek tiek neįprasto, pasidžiaugti akimirka, skirta tik sau. Tai vienas iš tų renginių, kuriuose tiesiog smagu dalyvauti, nepaisant to, ar esi patyrusi bėgikė, ar naujokė. Čia bus svarbiausia gera nuotaika ir šypsena veide“, – sakė bėgimo renginio iniciatorės – sporto prekių gamintojos „Nike" – prekės ženklo atstovė Lietuvoje Milda Monstavičiūtė.

Pasak renginio organizatorių, šiemet kuriamos trasos atmosfera kiekvienai dalyvei leis jaustis ypatingai: laukia dar daugiau neįtikėtinų siurprizų, jėgas atstatantys užkandžiai, vanduo, fotosesija specialioje zonoje bei daug muzikos garsų. Naktinis moterų bėgimas vyks Vilniaus senamiestyje. M. Monstavičiūtė įsitikinusi, kad „We Own The Night Vilnius“ taps linksmiausiu geriausių draugių vasaros vakarėliu.

Registruotis į renginį galima užpildžius anketą puslapyje sheruns.lt.

Pirmų 2500 užsiregistravusių moterų bėgimo dalyvių laukia specialiai šiam renginiui sukurti marškinėliai bei kitos dovanos. Moterys, norinčios pasiruošti naktiniam bėgimui, galės tai padaryti netrukus prasidėsiančiose specialiose profesionalų vedamose treniruotėse, kurios prasidės liepos 2 d. ir vyks kiekvieną trečiadienio vakarą 19 val., Vilniaus Vingio parke.

„We Own The Night“ bėgimai, sutraukiantys tūkstančius moterų, vyksta tokiuose miestuose kaip Londonas, Paryžius, Amsterdamas, Berlynas, Milanas ir kt. bei sulaukia didžiulio susidomėjimo, pavyzdžiui, pernai Varšuvoje vykęs bėgimas subūrė daugiau nei 6 tūkst. moterų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)