Trys teisėjai pergalę skyrė T. Khabezui, vienas – D. Abenai.

Šioje svorio kategorijoje antroje reitingo vietoje rikiuojasi buvęs čempionas, lietuvis Sergejus Maslobojevas.

Anksčiau jis yra įveikęs abu šiuos varžovus, o diržą prarado prieš D. Abeną po skandalingo teisėjų sprendimo nutraukti kovą dėl kojos žaizdos.

Prieš T. Khabezo ir D. Abenos kovą S. Maslobojevas pasidalino įrašu „Instagram“ paskyroje.

„Laukiu kol kovos du nevykėliai, kuriuos esu nugalėjęs“, – rašė lietuvis ir pridūrė, kad vienas jų tik palaikys jam priklausantį diržą.

Delfi laidoje „Sportinė forma“ S. Maslobojevas teigė, kad artimiausiu metu tikisi kautis dėl „Glory“ organizacijos diržo.

„Buvo kalba, kad kita mano kova bus dėl diržo. Sklinda gandai apie aštuntukus. Tai būtų dar vienas išbandymas man – ten dalyvauja aštuoni stipriausi pasaulyje ir tapti čempionu yra reikalų. Tada jau tikrai gali pasakyti, kad esi čempionas, nes per vakarą, tris valandas, turi laimėti tris kovas“, – tada sakė jis.

Vienas tokių „aštuntukų“ įvyko šiame „Glory“ turnyre, kurio metu dėl titulo kovėsi sunkiasvoriai. Galiausiai visas tris pergales iškovojo 34-erių nyderlandas Rico Verhoevenas, kuriam atiteko 500 tūks. JAV dolerių premija.

Jis vieningais teisėjų sprendimais ketvirtfinalyje ir pusfinalyje atitinkamai įveikė Sofianą Laidouni ir Nabilą Khachabą, o finale antrame raunde techniniu nokautu nugalėjo Levį Rigtersą.