Susitikimą geriau pradėjo PPD ekipa, kuri įpusėjus pirmajam kėliniui į savo vartus buvo praleidusi vos penkis įvarius ir pirmavo – 7:5. Vis tik į tai „Motor“ sugebėjo tinkamai sureaguoti ir gana greitai išlyginti (10:10), o vėliau ir persverti rezultatą – 11:10. Kėlinį kiek sėkmingiau užbaigė Zagrebo komanda, kuri išlygino rezultatą – 13:13.

Antroje susitikimo dalyje dažniau priekyje buvo „Motor“ rankininkai, kurie iki mačo pabaigos likus 10 minučių pirmavo dviejų įvarčių skirtumu – 21:19. Lemiamos atkarpos metu puikiai ekipai vadovavo A. Malašinskas ir varžovai nė karto taip ir nesugebėjo išlyginti rezultato. Sėkmingai paskutinę ataką sužaidę PPD žaidėjai sugebėjo tik sušvelninti rezultatą, bet pergalę (24:23) šventė G. Savukyno auklėtiniai.

Centro pozicijos žaidėjas iš Utenos vėl buvo tarp kertinių „Motor“ pergalės kalvių – jis puikiai realizavo savąsias progas ir pasižymėjo 5 įvarčiais.

Tiek pat pelnė ir Barysas Pukhovskis, po 4 pridėjo Dimitrijus Gorina ir Milošas Urbovičius.

Pralaimėjusių gretose rezultatyvumu išsiskyrė 6 įvarčius surinkęs Davidas Mandičius, po 3 surinko Ivanas Laljekas ir Vlado Matanovičius.

Sezoną trim iš eilės pralaimėjimais pradėjęs „Motor“ klubas kurį laiką negalėjo žaisti dėl komandoje siautusio koronaviruso. Juo susirgę buvo ir G. Savukynas bei A. Malašinskas. Sugrįžę į aikštę Zaporožės rankininkai iškovojo antrą pergalę iš eilė ir šiuo metu su 4 taškais grupėje žengia penktoje vietoje.

Lygiai už savaitės „Motor“ vėl susitiks su šiame ture įveiktu PPD klubu, tik šįkart veiksmas jau kelsis į Zaporožę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)