25-os pagal skirstymą lietuvės žaidžia H pogrupyje drauge su slovakėmis Natalia Duboncova ir Dominika Nestercova (8 reitingas), šveicarėmis J. Heidrich ir N. Zumkehr (9) bei čekėmis Martina Bonnerova ir Barbora Hermannova (24).

Pirmame mače antradienį I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė 0:2 (14:21, 19:21) nusileido slovakėms Natalijai Duboncovai ir Dominikai Nestercovai (8 reitingas).

Vyrų varžybas pergale prieš italus pradėjo turnyro favoritai, pirmi pagal skirstymą latviai Aleksandras Samoilovas ir Janis Smedinis. Europos vyrų paplūdimio čempionato finalo etape dalyvauja net trys latvių komandos.

Ketvirtadienį (birželio 5 d.) I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė dėl trečios vietos grupėje susitiks su čekėmis M. Bonnerova ir B. Hermannova (24 reitingas). Jos kaip ir lietuvės abu kartus nusileido grupės lyderėms – 0:2 (11:21, 16:21) šveicarėms ir 1:2 (22:20, 19:21, 18:21) slovakėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją