Britas L. Lewisas kalbėjo, kad nė kiek neabejoja T. Fury pergale prieš amerikietį: „Tai nutiko man ir žinojau, kad taip nutiks ir Tysonui“.

L. Lewisas po dvikovos su amerikiečiu Evanderiu Holyfieldu Niujorke 1999 metais tikėjosi pergalės, tačiau išgirdo kitokį teisėjų sprendimą – lygiosios.

Vis dėlto kokie ligoti turėtų būti žmonės, kad sugadintų vieną didžiausių sugrįžimų į ringą bokso, o gal net sporto istorijoje. Tai yra gėda.
Benas Davisonas

„Tavo teisėjai turi būti tavo kumščiai, – tęsė L. Lewisas. – Man T. Fury yra nugalėtojas. Manau, kad Deontay boksavosi labai prastai“.

Vėliau socialiniuose tinkluose L. Lewisas pridūrė: „Toks teisėjų sprendimas man primena mano pirmą dvikovą su Holyfieldu“.

Lygiosiomis piktinosi ir T. Fury treneris Benas Davisonas.

„Mačiau, kaip T. Fury grįžo į ringą įveikęs narkotikus, depresiją, dvejų metų pertrauką ir antsvorį, kad suremtų pirštines su WBC pasaulio čempionu. Ir gavo lygiąsias.

Revanšinėje kovoje jis bus dar geriau pasirengęs, – sakė jis. – Vis dėlto kokie ligoti turėtų būti žmonės, kad sugadintų vieną didžiausių sugrįžimų į ringą bokso, o gal net sporto istorijoje. Tai yra gėda“.

Treneriui pritarė T. Fury vadybininkas Frankas Warrenas: „Negalvojau, kad jis atsikels po nokdauno, bet jis tai padarė ir sugebėjo duoti atsaką. Fury yra apsigimęs kovotojas. Paskelbtos lygiosios, bet visi žino, kad jis laimėjo“.

Spaudos konferencijos pabaigoje puikiai nusiteikęs T. Fury teigė, kad gyvenimas tęsiasi ir uždainavo dainą „American Pie“, o jam pritarė susirinkusieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)