LTOK viceprezidentas Bronislovas Vasiliauskas pristatė Lietuvos sportininkų rengimo ir dalyvavimo XXIII žiemos olimpinėse žaidynėse programos „Pjongčangas 2018“ projektą.

Lietuvos olimpinio sporto centro (LOSC) direktoriaus pavaduotojas dr. Egidijus Balčiūnas pateikė 2015–2016 metų sportininkų atrankos į žiemos olimpines žaidynes kriterijų projektą.

Komisija išklausė federacijų atstovų ir nusprendė su sporto šakų atstovais susirinkti atskiram posėdžiui Kūno kultūros ir sporto departamente (KKSD), patikslinti ir patvirtinti kriterijų. Galutinis programos „Pjongčangas 2018“ projektas bus pristatytas LTOK vykdomojo komiteto posėdyje gegužės 21 d.

Komisijos nariai taip pat susipažino su ledo ritulio ir kerlingo ateities veiklos programa ir sportininkų pasirengimu Lilehamerio jaunimo žiemos olimpinėms žaidynėms, kurios vyks 2016 metų vasario 12–21 d.

Lietuvos biatlonininkai yra iškovoję tris vietas jauniesiems atletams. Šioje šakoje Lilehamerio žaidynėse varžysis du vaikinai ir mergina. Kiek iš viso jaunųjų Lietuvos sportininkų dalyvaus jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse turėtų paaiškėti rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)