Kauno „Lūšies” rankininkai žaisdami namuose neatsilaikė prieš sostinės „Šviesos” ekipą ir jai pralaimėjo rezultatu 28:33 (11:19).

Kauniečių gretose rezultatyviai rungtyniavo Arūnas Urbonas ir Egidijus Morkūnas atitinkamai pelnę 8 ir 7 įvarčius. Svečių komandoje pasižymėjo Tomas Bernatavičius ir Vaidas Trainavičius, kurie tiksliai atakavo po 7 kartus.

Kauno „Granito-Gajos-Kario” ir Klaipėdos „Dragūno” komandos per pastarąsias pora savaičių susitinka jau trečią kartą. Iki tol pranašumas buvo uostamiesčio rankininkų naudai. Granitiečiai pralaimėjo Lietuvos čempionate ir lygiosiomis baigė susitikimą Baltijos lygos turnyre.

Šeštadienį pusfinalio rungtynėse Kauno sporto halėje sėkmė lydėjo kauniečius, kurie nugalėjo po labai įtemptos bei permainingos kovos rezultatu 23:20 (11:13).

Kauniečiams 6 įvarčius pelnė Valdas Jarukas, po 5 įvarčius pasiekė Lukas Feoktistovas ir Robertas Švedas.

Klaipėdiečiams 5 taiklius metimus atliko Jonas Truchanovičius, 4 – Evaldas Griežė, 3 – Tadas Stankevičius.

Sekmadienį finale Kauno sporto halėje susitiks Vilniaus „Šviesa” ir Kauno „Granitas-Gaja-Karys”. Tai bus praėjusio sezono finalo pakartojimas. Tuomet finale stipresni buvo vilniečiai, laimėję minimaliu skirtumu 27:26 (12:13).

2min.: Mindaugas Urbonas 2, Aurimas Balčiūnas 2, Robertas Švedas 2, Andrius Šarkus 2(Graitas-Gaja-Karys);

Arvydas Bučius 2, Darius Jasinskas 2(Dragūnas).

7m.: 3/2(Granitas-Gaja-Karys); 3/1(Dragūnas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)