Buvo pasveikinti mūsų šalies dviratininkėms gerų rezultatų siekti padėję sporto medikas Egidijus Tutkus, Lietuvos olimpinio sporto centro direktorius Liną Tubelį, buvęs Panevėžio meras Vitas Matuzas, Panevėžio sporto centro direktorius Bronislovas Pliavga, sportininkių rėmėjai.

„LTOK paprastai sveikina sportininkus tik po olimpinių žaidynių ar metų pabaigoje, kai renkamas geriausias šalies sportininkas. Bet kadangi mūsų treko dviratininkės iš svarbiausių varžybų parveža ne tik medalius, bet ir pasiekia pasaulio rekordus, negalėjome jų nepagerbti“, - į dviratininkes kreipėsi Lietuvos olimpinio judėjimo vadovas Artūras Poviliūnas. – Aš skaičiuoju laiką, likusį iki Londono olimpiados. Iki žaidynių liko 771 diena. Dviratininkėms liko dar daug varžybų, tačiau pastarojo meto rezultatai bus geras impulsas ir stimulas joms rengtis Londono žaidynėms. Matau, jūs daug ką galite ir olimpiadoje sieksite medalių“.

LTOK apdovanojo dviratininkes, trenerius ir LDSF vadovus atminimo medaliais ir suvenyrinėmis lėkštėmis.

„Mūsų darbas vyksta sistemingai. Dvejus metus mes parodome gerus rezultatus. Dar maloniau, kad mūsų dviratininkės per atsakingus startus pasiekia geriausius savo asmeninius rezultatus. Nejaučiame jokių stabdžių, pinigų kol kas netrūksta. O tie rezultatai dvejus pastaruosius metus gerėja, nes Panevėžyje turime dviračių treką“, - sakė moterų rinktinės treneris Antanas Jakimavičius.

„Lietuvos dviračių sporto šeimos vardu noriu padėkoti už dėmesį. Mes nepamirštame olimpiados ir 2012 metų. Lietuvoje lankėsi Europos dviračių sporto vadovai, kurie sakė, kai jei Lietuva kada nors rengs olimpines žaidynes, vieną objektą – Panevėžio dviračio treką – ji jau turi“, - užsieniečių gerus žodžius persakė R. Bakutis.

„Dėmesys visą laiką yra labai šaunu. Ypač kai jau yra nuslūgę emocijos po varžybų ir rezultatų. Vėl užsidega ta liepsnelė ir norisi toliau kovoti ir kadangi mes dabar turime ir šiek tiek poilsio, iki kitų varžybų yra laiko, aišku, nuostabu yra gauti apdovanojimus.

Tiesa, visiško poilsio mes neturime, yra toks, kaip aš sakau, aktyvus poilsis – viena treniruotė per dieną. Ilsiesi daugiau psichologiškai, negu fiziškai. Tikiuosi, kad mano namuose vietos apdovanojimams ir netruks. Tam turime tokią sekciją su stiklais, kur viskas sudėta“, - pasakojo pasaulio čempionė ir rekordininkė S. Krupeckaitė.

„Dėmesys daug duoda, nes skatina dar labiau stengtis ir nenuvilti tų, kurie mumis tiki. Didžiausia mūsų pergalių paslaptis, aš manau, yra didelis darbas. Turime tikslą ir jo siekiame. Dabar nuo rudens prasideda atranka į olimpines žaidynes, tai pagrindinis tikslas bus per tuos dvejus metus rinkti įskaitinius taškus olimpiadai.

Vasarą trekas kol kas atidėtas, startuoju plento varžybose. Patinka važiuoti ten, kur sekasi. Dirbsime, stengsimės ir tikėkimės gal po truputį tobulėsime ir iki rekordų. Didžiausia mano svajonė – olimpinis medalis“, - pabrėžė dviratininkė V. Sereikaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją