Mačas prasidėjo netikėtai. Abejas pirmąsias rungtynes pralaimėję suomiai jau 2 min. išsiveržė į priekį. Vis dėlto džiaugtis varžovams ilgai neteko. Jau 6 min. Domantas Lekys rezultatą išlygino, o 9 min. Darius Jackevičius išvedė lietuvius į priekį.

23 min. savo tradicinį įvartį po mažojo kampinio pelnė ir Žygimantas Balsiukas.

Antrame kėlinyje kurį laiką vyko gana padrikas žaidimas, bet jo pabaigoje lietuviams pavyko pasižymėti dar du kartus: 59 min. įvartį pelnė Jaroslavas Suchockis, o 65 min. antrą kartą pasižymėjo D. Jackevičius.

Turnyro pusfinalyje Lietuvos rinktinė susitiks su Slovakijos ekipa, kuri trečiadienį net 8:2 sutriuškino Norvegijos ekipą, bet nepasiekė reikiamo įmuštų ir praleistų įvarčių santykio, kad pakiltų į pirmą poziciją.

Lietuvių ir slovakų dvikova prasidės penktadienį 16 val. 45 min.

A grupės nugalėtojais tapo danai, 2:1 (1:0) palaužę grupės autsaiderius vengrus. Danijos rinktinė pusfinalyje susitiks su B grupės antrąja vieta – Malta, kuri 3:1 įveikė Kiprą.

Pusfinalio mačų laimėtojai pelnys kelialapius į III divizioną.

Kitos komandos – Kipras, Norvergija, Suomija ir Vengrija – suformuos C grupę, kurioje dalinsis 5-8 vietas.

Turnyro tvarkaraštis:

Liepos 24 d., penktadienis

09.45 C Vengrija - Suomija
12.00 C Norvegija - Kipras
14.15 Danija - Malta
16.45 Lietuva - Slovakija

Liepos 25 d., šeštadienis

08.30 C Norvegija - Suomija
10.45 C Kipras - Vengrija
13.15 Dėl III vietos
15.45 Dėl I vietos

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)