Kelmės komandai rungtynių pradžia klostėsi neįtikėtinai nesėkmingai – per apšilimą traumą gavo pagrindinis jungiantysis, naudingiausias praėjusių metų finalo žaidėjas Mantvydas Šuklys, o pirmosiomis susitikimo minutėmis iš rikiuotės iškrito ir ekipos kapitonas Donatas Parnarauskas. Nepaisant tokių nuostolių, kelmiškiai įrodė, kad ne veltui yra vadinama kovingiausia Lietuvos komanda bei laimėjo pirmąjį setą 25:23.

Jau beveik tapo tradicija, kad Šiaulių ir Kelmės komandų susitikimai trunka 5 setus, ne išimtis buvo ir šeštadienio dvikova, kurioje lemiamą penktąjį setą 15:8 laimėjo tvarkingiau sužaidę šiauliečiai.

Mažojo finalo pirmosiose rungtynėse Vilniaus „Flamingo Volley“ tinklininkai 3:0 (25:15, 25:19, 25:22) nugalėjo B lygos čempionę Marijampolės „ŽSM-Statybos ritmo“ ekipą.

Antroji finalų diena Kauno sporto halėje prasidės sekmadienį 11 valandą.

Lietuvos moterų tinklinio čempionato finalo serija prasidėjo „Achemos-KKSC“ komandos pergale

Šeštadienį pirmosiose 2013-2014 metų sezono Lietuvos moterų tinklinio čempionato finalo rungtynėse Kauno sporto halėje nugalėtojų titulą ginanti Jonavos „Achemos-KKSC“ komanda 3:0 (25:20, 25:20, 25:14) nugalėjo Kauno „Heksos“ ekipą.

Pirmajame mažojo finalo susitikime dėl bronzos medalių praėjusių metų šalies vicečempionės Vilniaus „SM Tauro VTC“ tinklininkės 3:0 (25:20, 25:10, 25:15) nugalėjo Kauno LSU šešetuką.

Antrosios finalo serijos rungtynės sekmadienį taip pat bus žaidžiamos Kauno sporto halėje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)