Audringame mače pirmajam teisėjui A. Gargasui teko parodyti ir geltonų kortelių – tarp „Sūduvos“ žaidėjo Jono Rakicko ir šiauliečio Tomo Dilio užsimezgė aršus ginčas dėl to, ar kamuolys lietė lubas. T. Dilys jau buvo beeinąs aiškintis santykių į varžovų aikštelės pusę, tačiau žaidėjus atvėsino teisėjas, skyręs abiems po geltoną kortelę.

Raimondas Bendžiūnas, Marijampolės „Sūduvos“ vadovas: „Grįžtame ne tuščiomis, visgi parsivežame vieną tašką. Žinojome, kad Šiaulių komanda, žaisdama namuose, yra sunkiai sulaikoma ir varžovams užkuria tikrą uraganą. Nuo pat pradžių stengėmės neleisti jiems užsivesti, atitrūkti – ėmėme minutės pertraukėles, keitėme žaidėjus. Prieš šiauliečius įmanoma žaisti tik tada, kai kvėpuoji jiems į nugarą arba pirmauji – vytis jie nemėgsta, atsilikdami lengvai palūžta. Manau, pergalę lėmė geresnis varžovų darbas gynyboje, sėkmingai nuo užtvarų susirinkti kamuoliai bei fantastiškas Edvino Vaškelio žaidimas“.

Modestas Strockis, Šiaulių „Elga-Master Idea-SM Dubysa“ treneris: „Esu labai patenkintas ir žaidimu, ir rezultatu. Vyrai sunkiai dirbo per treniruotes, prieš Marijampolės komandą rimtai ruošėmės, ypač akcentavome padavimus. Padavimai iš šuolio yra kaip tritaškiai krepšinyje – jie arba krenta, arba ne. Šiandien mūsų sėkmingi padavimai apsunkino marijampoliečių priėmimą ir neleido daug kamuolių kelti Jonui Rakickui.“

Lietuvos vyrų ir moterų tinklinio čempionate komandoms už pergalę rezultatu 3:0 arba 3:1 yra skiriami 3 taškai, už pergalę 3:2 – 2 taškai, o 1 taškas atitenka pralaimėjusiai komandai. Po šios dienos rungtynių čempionate pirmauja Marijampolės „Sūduva“ (7 tšk.), toliau rikiuojasi Šiaulių „Elga-Master Idea-SM Dubysa“ (6 tšk.) ir Kelmės „Antivis-Etovis“ (6 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją