Dėl III vietos susitiko Lietuvos ir Baltarusijos jaunimo ekipos. Lietuvos rinktinė pralaimėjo varžovams 3:8 ir užėmė ketvirtą vietą.

Pusfinaliuose Lietuvos jaunių rinktinė 8:13 pralaimėjo Minsko RORC komandai, o "Baltic Amadeus" vandensvydininkai, treniruojami Nerijaus Papaurėlio ir Tado Pašuko, įveikė Baltarusijos jaunimo rinktinę 15:13.

Geriausiais turnyro žaidėjais pripažinti vilniečių klubo vartininkas Vitalijus Bogdanovičius ir Lietuvos jaunių rinktinės puolėjas Šarūnas Beleckas.

Šiomis varžybomis Lietuvos vandensvydžio sporto federacija baigė šių metų sezoną, surengusi visus 2010 metams numatytas varžybas.

Kitais metais Lietuvos vandensvydis švęs savo 80–metį ir tikimąsi, kad Tarptautinė Europos vandensvydžio federacija (LEN) pirmą kartą vieną iš Europos jaunimo atrankos varžybų etapų patikės surengti Lietuvai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją