Pagaliau didysis tinklinis sugrįžo į Alytų – meile tinkliniui nuo seno garsėjęs miestas jau kurį laiką neturėjo Lietuvos čempionate dalyvaujančios komandos. Tačiau šiemet alytiškių garbę gins net dvi ekipos - „Alytaus Dzūkijos“ vyrai ir „Alytaus prekybos“ moterys. Ta proga Lietuvos tinklinio federacija miesto tinklinio bendruomenei dovanoja šventę, kurios metu vietos aistruolliai galės išvysti elitinių šalies komandų kovą. Taip pat laukiama atvykstant gausios ir triukšmingos visur savo komandą lydinčios Kelmės „Antivio-Etovio“ fanų armijos, kurios prisibijo kitų miestų tinklinio gerbėjai.

Lietuvos tinklinio federacijos generalinis sekretorius Juozas Lapeika džiaugiasi nauju sezonu.

„Dabar galėsime daugiau dėmesio skirti Lietuvos vyrų ir moterų salės tinklinio čempionatui. Smagu, kad šiemet moterų varžybose dalyvaus net 11 komandų, o vyrų čempionate, sujungus A ir B pogrupius, rungtyniaus 14 ekipų. Čempionato geografija plečiasi, prisijungė tokie miestai kaip Alytus, Šalčininkai, Gargždai.

Pagalba mums būtina ir norint daugiau investicijų skirti Lietuvos tinklinio rinktinėms. Jeigu planuojame ateityje siekti aukštų rezultatų salės tinklinyje, būtina visų pirma suteikti mūsų jaunių rinktinėms geras treniruočių sąlygas ir siųsti jas į tarptautines varžybas“, - teigė J. Lapeika.

Renginio metu alytiškiai taip pat turės progą pasigrožėti ir savo miesto tinklininkų žaidimu - „Alytaus prekybos“ moterys metė iššūkį pajėgiai Lietuvos sporto universiteto komandai, kuri šią vasarą atstovavo Lietuvai Europos universitetų sporto žaidynėse Roterdame. „Alytaus Dzūkijos“ vyrai išmėgins savo jėgas prieš Kauno „Marito“ klubą.

Varžybų tvarkaraštis (Alytaus tinklinio centras, Miklusėnų g.36.):

11.00 val. Draugiškos vyrų rungtynės: Alytaus „Alytaus Dzūkija“ - Kauno „Marito“;
13.00 val. Draugiškos moterų rungtynės: Alytaus „Alytaus prekyba“ - Lietuvos sporto universitetas;
15.00 val. Supertaurės rungtynės: Šiaulių „Elga-Master Idea-SM Dubysa“ - Kelmės „Antivis - Etovis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)