Gana netikėtai į pagrindines varžybas prasibrovusios lietuvės B grupės pusfinalyje 0-2 (13:21, 17:21) pralaimėjo antrajai turnyro porai – vokietėms Karlai Borger ir Juliai Sude.

Vėliau vykusioje akistatoje dėl trečios vietos grupėje bei paskutinio kelialapio į atkrintamąsias varžybas A. Raupelytė ir S. Križanauskaitė 0-2 (15:21, 13:21) turėjo pripažinti prancūzių Lezanos Placette ir Alexia Richard pranašumą.

Lietuvos paplūdimio tinklininkėms turnyre atiteko 19-a vieta ir po 150 pasaulio reitingo taškų.

Bendrą turnyro Portugalijoje prizų fondą sudaro 150 tūkst. JAV dolerių.

Ainė Raupelytė ir Skalvė Križanauskaitė

Europos U20 čempionate lietuvių pasirodymas – baigtas

Izmire (Turkija) vykstančiame Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio tinklinio čempionate Lietuvos atstovai liko be pergalių.

Arti laimėjimo buvo Lietuvos vaikinų pora Adomas Strazdas ir Karolis Palubinskas. Jie trečiosiose E grupės rungtynėse 1-2 (19:21, 21:14, 11:15) pralaimėjo danams Christianui Andersenui ir Mariusui Hansenui.

Prieš tai lietuviai 0-2 (12:21, 16:21) nusileido olandams Quintenui Groenewoldui ir Meesui Sengersui.

Merginų turnyro E grupės trečiosiose rungtynėse lietuvės Vakarė Siličytė ir Kotryna Čyvaitė 0-2 (6:21, 16:21) pralaimėjo norvegėms Juliai Thellei ir Majai Windelstad.

Abi Lietuvos poros šiose pirmenybėse turėjo tenkintis 25-a pozicija.

Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionate varžosi po 32 vaikinų ir merginų komandas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją