Alfredas Udra laimėjo prieš visus tris kauniečius - Viktorą ir Medardą Stankevičius bei Paulių Kaselį, o Kauno komandai taškus iškovojo M. Stankevičius, kuris įveikė Marių Bučį ir Paulius Kaselis, nugalėjęs Matą Vilką.

Čempionų komandoje taip pat žaidė Vilius Vasaris ir Algirdas Sriubas. Komandos treneris - Raimondas Jackevičius. Komanda apdovanota taure, o visi dalyviai - medaliais, diplomais ir piniginiais prizais

Kauniečių komandoje, užėmusioje antrą vietą, be jau išvardintų žaidėjų kituose susitikimuose žaidė ir Nerijus Valuckas. Komandos treneris - Romas Stankevičius.

Kovoje dėl trečios vietos Vilkaviškio „Rytas“ rezultatu 5:3 įveikė Kauno „Dorevi-JSO-STA Topso“ komandą. Čia Vytautas Rybakas įveikė visus tris kauniečius - Denisą ir Darių Stankevičius bei Edviną Zajankauską. Kitus du taškus komandai pridėjo Ignas Navickas, įveikęs Edviną Zajankauską ir Darių Stankevičių.

Kauniečių komandoje dvi pergales pasiekė Denisas Stankevičius, įveikęs Rimvydą Martinką ir Igną Navicką bei E. Zajankauskas, įveikęs Rimvydą Martinką. Minėti „Ryto“ komandos žaidėjai bei Povilas Simanaitis, žaidęs kituose komandos susitikimuose, ir komandos treneris Viktoras Rybakas apdovanoti medaliais, diplomais bei piniginiais prizais.