Trečia vieta pasidalino praėjusiųjų metų čempionė Ieva Jucevičiūtė (Vilnius) bei Eglė Orlovaitė (Vilnius).

Tuo tarpu klaipėdietis Alfredas Udra iškovotu aukso medaliu džiaugiasi pirmą karta. A. Udra finale įveikė Algirdą Skirgailą rezultatu 4:2 (11:8, 11:4, 11:4, 6:11, 11:7). Trečią vietą užėmė Denisas Stankevičius (Kaunas) ir Tomas Mikutis (Šilalės raj.).

I. Venslavičiūtė savo sėkme džiaugėsi tris kartus labiau. Stalo tenisininkė tapo ne tik vienetų, bet ir moterų bei mišraus dvejeto čempione.

Moterų dvejeto finale I. Venslavičiūtė ir Auksė Gecevičiūte (Vilnius) rezultatu 3:1 (11:9, 11:7, 4:11, 13:11) įveikė vilniečių duetą E. Stuckytę ir I. Jucevičiūtę. Trečia vieta pasidalino kaunietės Vitalija Venckutė ir Ugnė Baskutytė bei vilnietės Aistė Macaitė ir Aušra Stirbytė.

Čempionų titulu vyrų dvejeto rungtyje džiaugėsi Vytas Rybakas (Vilkaviškis) ir K. Žeimys (Kybartai). Sportininkai finale rezultatu 3:2 (4:11, 12:10, 8:11, 11:8, 11:6) nugalėjo vilniečius A. Skirgailą ir Darių Banį. Trečioje vietoje liko Arnoldas Domeika (Mažeikiai) ir Marius Bučys (Mažeikiai) bei Valdas Martinkus (Panevėžys) ir T. Mikutis.

Mišraus dvejeto čempionais tapo Matas Skučas (Kaunas) ir I. Venslavičiūtė. Finale jie rezultatu 3:1 (11:9, 11:9, 7:11, 11:9) įveikė E. Stuckytę ir A. Domeiką. Trečia vieta dalinasi T. Mikutis ir A. Stirbytė bei K. Žeimys ir V. Venckutė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją