„Major“ serijos Tarptautinės stalo teniso federacijos (ITTF) pirmenybėse varžosi pajėgiausi pasaulio stalo tenisininkai. Šiame čempionate dalyvauja ir Lietuvos stalo tenisininkės: Rūta Paškauskienė, Ugnė Baskutytė ir Vitalija Venckutė.

Moterų atkrintamose varžybose R. Paškauskienei (ITTF-87) pirmo rato žaisti nereikės. U. Baskutytės (ITTF-623) varžovė pirmame rate bus japonė Marina Matsuzawa, o V. Venckutė kovos prieš Ispanijai atstovaujančią kinę Maria Xiao (ITTF-120).

Merginų (U-21) atkrintamose varžybose U. Baskutytė į antrą ratą patenka be žaidimo. Antrame rate jos laukia susitikimas su Manika Batra (ITTF-189) iš Indijos. V. Venckutės varžovė pirmame rate bus jaunoji švedė Christina Kallberg (ITTF-331).

Moterų dvejetų atkrintamose varžybose R. Paškauskienės (ITTF-87) ir vengrės Georginos Potos (ITTF-30) duetas į antrą ratą patenka be žaidimo. Antrame rate jos susitiks su Bosnijos ir Hercogovinos sportininke Emina Hadziahmetovič (ITTF-271) ir portugale Leila Oliveira (ITTF-327).

U. Baskutytės ir V. Venckutės dvejeto pora pirmame rate kovos prieš švedes Filippą Bergand (ITTF-447) ir Ellen Holmsten (ITTF-436).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją