Šią porą treniruoja Aušrelė ir Virginijus Visockai bei Eglė Visockaitė.

„Rezultatu esame tikrai patenkinti, nors visuomet savo pasirodymus vertiname kritiškai, siekdami kuo geresnių rezultatų ateityje. Vykdami į šias varžybas, kaip ir į bet kurias kitas, tikėjomės aukščiausių įvertinimų. Tačiau pagrindinis mūsų tikslas kiekvienose varžybose sušokti kuo geriau, suteikti žiūrovams kuo daugiau teigiamų emocijų bei sulaukti kuo didesnio jų palaikymo“,- pasakojo L. Petkevičius ir M. Klupšaitė.

Varžybų pabaigoje pora buvo apdovanota prizais: didžiule gėlių puokšte, piniginiu prizu bei diplomais.

L. Petkevičius ir M. Klupšaitė kartu šoka 4 metus ir puikiai sutaria: „Esame ne tik šokių partneriai, bet ir geriausi draugai, kurie leidžia laiką kartu ne tik ant parketo, bet ir gyvenime. Stebintiems iš šalies kartais atrodo keista, kaip tiek laiko būdami dviese, sugebame išlaikyti tokius šiltus santykius. Tačiau, esant kartu, stengiamės vienas kitą papildyti ir palaikyti“.

„Į varžybas vykstame kas antrą ar net kiekvieną savaitgalį. Pavyzdžiui, paskutinius tris savaitgalius šokome Prancūzijoje, Lenkijoje ir Rusijoje. Šį savaitgalį pailsėsime ir vėl laukia ilgas varžybų maratonas“, - sakė šokėjai.

Varžybose Sankt Peterburge teisėjavo 13 teisėjų iš 12 pasaulio šalių, tarp jų ir teisėjas iš Lietuvos Genadijus Gunko.

Kitos varžybos L. Petkevičiaus ir M. Klupšaitės laukia Rygoje. Šokėjai savo tvarkaraštį yra suplanavę iki pasaulio čempionato, kuris vyks lapkričio pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)