Šeštadienį vyko pirmosios šiais metais prestižinės suaugusiųjų standartinių šokių grupės varžybos „Grand Slam”, kuriose Lietuvos čempionai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”) laimėjo bronzos medalius, o šalies vicečempionai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa”) užėmė šeštą vietą.

Varžybų nugalėtojais tapo 2014-ųjų metų pasaulio čempionai Simone Segatori ir Annette Sudol, atstovaujantys Vokietijai, o antrą vietą užėmė praėjusių metų pasaulio vicečempionai Dmitryjus Žarkovas ir Olga Kulikova iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 90 porų.

Jaunimo grupėje puikiai pasirodė Lietuvos standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionai Einoras Degutis ir Areta Šeškaitė (Gargždų „Rolina”).

Standartinių šokių grupėje jie užėmė trečią vietą. Grupės nugalėtojais tapo Aleksandras Ryabtsevas ir Maria Oblakova iš Rusijos, o sidabro medalius laimėjo italai Andrea Roccatti ir Flaminia Iannone. Grupėje varžėsi 66 poros.

Lotynų Amerikos šokių grupėje E. Degutis ir A. Šeškaitė pateko į finalą ir užėmė 5 vietą. Šioje grupėje aukso medalius lamėjo Viačeslavas Samokhinas ir Polina Telešova iš Rusijos, antrą vietą užėmė Ukrainos atstovai Jaroslavas Brovarskis ir Elizaveta Urikhina, o trečia vieta atiteko A. Ryabtsevui ir M.O blakovai. Šioje grupėje varžėsi 68 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)