Spalio 19 – 27 dienomis Maskvoje vyko atvirasis Rusijos čempionatas, apjungęs daugelį sportinių šokių disciplinų – standartinius šokius, Lotynų Amerikos šokius ir netgi breiką.

Renginį vainikavo Pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) didžiojo kirčio („Grand Slam“) serijos standartinių šokių varžybos.

Iš viso standartinių šokių suaugusiųjų disciplinoje startavo 205 duetai ir keturi iš jų atstovavo mūsų šaliai – dvi poros pateko į aštunfinalį (tarp 48 geriausių), viena pora pateko į ketvirtfinalį (tarp 24 geriausių), o pasaulio reitingo lyderiai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė Sodeikienė tapo nugalėtojais.

Šokėjai dideliu atotrūkiu aplenkė antroje vietoje likusius artimiausius varžovus iš Italijos Frančesko Galupo ir Deborą Pačini.

Duodami interviu iš karto po rezultatų paskelbimo, Evaldas ir Ieva pabrėžė, kad šokti jiems ir vėl padėjo publika, išreikšdama nuoširdų palaikymą.

Atvirąjį Rusijos čempionatą E. ir I. Sodeikos laimėjo pirmą kartą – pernai jie buvo antri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)