Asmeninės rungties finale D. Labanauskas rezultatu 5:3 įveikė mažeikiškį Arūną Čiplį.

Trečią vietą iškovojo Kauno atstovai R. Aniulis ir Tomas Šakys. Penktą vietą užėmė vilniečiai Rimas Želvys, Gintaras Tumėnas ir šiauliečiai Gintaras Nagevičius bei Saulius Vasylius.

Moterų asmeninės rungties finale susitiko jonaviškės Sandra Rimkevičiūtė ir Kornelija Lušaitė. Rezultatu 5:1 laimėjo pastaroji. Trečią vietą laimėjo vilnietė Jekaterina Kuškova ir jonaviškė Rytė Banaitienė. Penkta vieta atiteko vilnietėms Auritai Sirvydytei, Rūtai Šereškovai, jonaviškėms Renatai Vaikutienei ir Viktorijai Jasiūnaitei.

Vyrų porinę rungtį laimėję D. Labanauskas ir A. Sparauskas, finale rezultatu 5:1 įveikė šiauliškius Saulių Vasylių ir Sergejų Gončarovą. Trečią vietą iškovojo vilnietiškai elektrėniškas Andrejaus Rachmatalajevo ir Dariaus Brokarto dvejetas bei šiauliečiai Osvaldas Kšanys su Gintaru Nagevičium.

Moterų porinės rungties finale sau lygių neturėjo jonavietės R. Banaitienė ir Vyta Orlovienė. Jos finale rezultatu 5:2 nugalėjo savo kraštietes K. Lušaitę ir Viktoriją Jasiūnaitę. Šiso abi poros į finalą iškopė po lygios žūtbūtinės kovos. Trečioje vietoje likusios R. Vaikutienė su S. Rimkevičiūte ir Vilma Armalienė su Aurita Sirvydyte nusileido tik rezultatu 3:4.

Vis dėlto pačios įnirtingiausios kovos vyko komandų rungties finaluose. Juose susitiko šiauliečių ir kauniečių vyrų ketveriukės bei dvi jonaviškių moterų poros. Kauniečiai D. Labanauskas, A. Sparauskas, R. Aniulis ir A. Makauskas, iš pradžių į priekį išsiveržę rezultatu 5:1, šiauliečius O. Kšanį, G. Nagevičių, S. Vasylių ir S. Gončarovą įveikė tik rezultatu 9:8. R. Banaitienė su V. Orloviene R. Vaikutienę su S. Rimkevičiūte įveikė tik rezultatu 5:4.

Trečias vietas užėmė Elektrėnų (Benediktas Paulauskas, Gintas Trakimavičius, Donatas Matijoška, Saulius Andriulevičius) ir Mažeikių (A. Čiplys, Donatas Zaikauskas, Jurijus Stekolnikovas ir Darius Repšys) vyrų komandos bei trakiškė Vilma Armalienė su vilniete Aurita Sirvydyte ir jonaviškės R. Vaikutienė su S. Rimkevičiūte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)