25 metų 180 cm ūgio įžaidėjas jungiasi prie antroje pagal stiprumą Vokietijos lygoje rungtyniaujančios Koburgo „Coburg“ ekipos. Tai bus pirmoji L. Juškėno karjeros stotelė užsienyje.

Visą savo karjerą iki tol klaipėdietis praleido „Dragūne“, su kuriuo spėjo iškovoti visus įmanomus titulus Lietuvoje. Šį sezoną „Dragūnas“ pradėjo pergale LRF Supertaurės varžybose, o į Vokietiją išvykstantis Klaipėdos komandos lyderis buvo išrinktas naudingiausiu rungtynių žaidėju.

Šių metų sezone L. Juškėnas su Klaipėdos ekipos marškinėliais jau buvo spėjęs sužaisti 3 rungtynes Baltijos lygoje ir per jas buvo itin rezultatyvus – įžaidėjas spėjo pasižymėti 22 įvarčiais, o tai yra trečias geriausias rezultatas lygoje.

Vis svarbesnį vaidmenį L.Juškėnas turi ir Lietuvos rinktinėje. Iš viso su Lietuvos rinktinės apranga įžaidėjas jau yra sužaidęs 11 rungtynių ir per jas sugebėjo pasižymėti 11 įvarčių.

„Coburg“ ekipa šiame sezone jau spėjo sužaisti 3 susitikimus, iš kurių dviejuose šventė pergales. Šiuo metu Koburgo rankininkai su 4 taškais užima 7 vietą lygoje.

Antroje pagal stiprumą Vokietijos lygoje be L. Juškėno šįmet varžosi ir dar du lietuviai. Mindaugas Dumčius atstovauja „Elbflorenz“ klubui, o Povilas Babarskas gina „Grosswallstadt“ ekipos garbę.

Aukščiausioje Vokietijos lygoje šįmet rungtyniauja Benas Petreikis, kuris žaidžia „TuS N-Lubbecke“ komandoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)