Rungtynės prasidėjo apylygiai ir rezultatyviai. Šveicarai pirmi surengė rezultatyvią ataką, bet Martynas Lianzbergas pelnė pirmus penkis taškus ir mūsiškiams. Donato Vilimavičiaus realizacijos smūgis buvo netikslus, todėl lietuviai atsiliko 5:7.

Vėliau šveicarai baudė lietuvius už pražangas ir atliko tris tikslius baudos smūgius (5:16). Po to šeimininkai dar labiau nutolo (5:21), bet pirmojo kėlinio pabaigoje žeminimus pelnė lietuviai Matas Miežys ir Donatas Vilimavičius, o įpusėjus mačui Lietuvos rinktinė atsiliko 17:24.

Antrajame kėlinyje lietuviai surengė keletą pavojingų atakų, bet pritrūko sėkmingos baigiamosios fazės. Vėliau lietuviai buvo gavo du pašalinimus, o vieną sykį šveicarams buvo įskaitytas techninis žeminimas. Nors lietuviai net ir žaisdami mažumoje po Domanto Bagužio atakos sumažino atsilikimą, išplėšti pergalės nebepavyko.

Su 5 taškais lietuviai liko penktoje vietoje, o šveicarai su 12 taškų pakilo į trečiąją poziciją. Paskutines ciklo rungtynes lietuviai žais birželio 8 dieną Panevėžyje su Nyderlandais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)