Izraelyje kovos 12 komandų, padalintų į dvi grupes. Lietuvos rinktinė gegužės 31 – birželio 1 dienomis B grupėje kovos su Belgijos, Lenkijos, Izraelio, Serbijos bei Kroatijos ekipomis. A grupėje susitiks Olandijos, Kipro, Švedijos, Čekijos, Danijos ir Moldovos rinktinės. Kitame etape 4 stipriausios ekipos kovos dėl A diviziono nugalėtojų vardo, kitos rinktinės rungtyniaus dėl žemesnių vietų.

„Dėl Lietuvos nacionalinės regbio-15 rinktinės vykusių rungtynių ir pavėluoto Lietuvos čempionato, pasiruošimo etape neturėjome galimybių dalyvauti nei viename turnyre, tad prognozuoti kelintą vietą užimsime yra sudėtinga. Viską parodys pirma dvikova su turnyro šeimininke – Izraelio ekipa. Pastaraisiais metais su visais diviziono varžovais esame kovoję ir juos nugalėję, tačiau nei viena ekipa nestovi vietoje. Lietuvos regbio-7 rinktinė nusiteikusi kovai, todėl sieksime kuo aukštesnės vietos”, - teigia Lietuvos rinktinės treneris Sigitas Kukulskis.

Rinktinės sudėtis turnyrui Izraelyje:

Gediminas Marcišauskas
Maksimas Guseinovas
Gediminas Liutkus
Andrius Martinskas
Justinas Vasiliauskas
Dovydas Taujanskas
Tomas Zibolis,
Donatas Vilimavičius
Arnas Staniulis
Mantautas Vilimavičius
Evaldas Štitilis
Mindaugas Misevičius

Komandos vadovas: Paulius Zubavičius.

A grupė:

Olandija   
Kipras      
Švedija    
Čekija      
Danija     
Moldova  

B grupė

Belgija
Lietuva
Lenkija
Izraelis
Serbija
Kroatija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)