„Komandoje visą laiką vyrauja geros nuotaikos. Visi susirenkame vienam tikslui, sunkiai dirbame ir esame nusiteikę optimistiškai. Ypač po gero pasirodymo turnyre Amsterdame, kur iškovojome aukštą trečią vietą. Pasiruošimas vyko pagal planą, turėjome ne vieną stovyklą ir įgyvendinome savo planus. Aukštesnėje grupėje žaisti bus sunku, bet kovosime iš visų jėgų. Kiekvienais metais komandos keičiasi, tiesiog reikia eiti žaisti ir siekti pergalės prieš kiekvieną ekipą“, - teigė Lietuvos rinktinės kapitonas Dovydas Taujanskas.

Nors Lietuvos rinktinė yra gana jauna, komandos siela ir toliau išlieka patyręs Mindaugas Misevičius. Ne viename turnyre žaidęs regbininkai sakė, kad su visais varžovais galima kautis.

„Rinktinė praktiškai tokia pati, kokia buvo praėjusiais metais Kaune, branduolys išlikęs, todėl turėtų būti geresnis susižaidimas nei praėjusiais metais. Norint siekti pergalių reikia gero susižaidimo, ištvermės. Visą laiką įmanoma kovoti, niekas neina į aikštę pasiduoti. Negalėčiau pasakyti, kad esame silpniausia komanda turnyre.

Su anglais nesu žaidęs, o su belgais ir portugalais susidūriau ne kartą. Belgai prieš dvejus-trejus metus buvo mūsų lygio, bet dabar jie smarkiai pažengę į priekį. Portugalai yra daugkartiniai Europos čempionai, o Anglija yra regbio tauta, bet su visais kovoti galime“, - optimistiškai nusiteikęs buvo ir M. Misevičius.

Su Lietuvos rinktine dirba ir fizinio rengimo treneris Toby Drake'as. Jis džiaugiasi žaidėjų atsidavimu ir darbu.

„Esu patenkintas žaidėjų pastangomis ir vis gerėjančia forma. Vaikinai yra geros kondicijos ir gali dėmesį skirti taktiniam pasirengimui. Manau, kad esame teisingame kelyje ir būsime pasirengę kautis Maskvoje“, - teigė T. Drake'as.

„Sirgaliams pažadame žaisti iš visos širdies ir kovoti už savo šalį“, - pridūrė D. Taujanskas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)