Jau pirmosiose rungtynėse žiūrovai išvydo ne tik nuožmią kovą, bet ir pirmąją staigmeną. Kiek netikėtai, moterų supertaurę iškovojo Garliavos rankininkės.

Po 30 minučių kovos rezultatas buvo lygus (14:14), tačiau rungtynes „HC Garliava SM-Cascada“ ekipa laimėjo įtikinama persvarą - 30:23.

Nugalėtojų gretose nesulaikoma buvo Laima Bernatavičiūtė. Ji ne tik pelnė 10 įvarčių, tačiau ir sukūrė begalę progų savo komandos draugėms. Rezultatyviausia kauniečių gretose buvo Dovilė Ilčiukaitė, pelniusi 7 įvarčius.

Rungtynėse dėl vyrų supertaurės atkakli kova vyko iki pat mačo pabaigos. Trofėjų iškovoję Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai įveikė „Granito-Gajos-Kario“ ekipą rezultatu 28:27.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo 6 įvarčius pelnęs Mindaugas Dumčius. „Granito-Gajos-Kario“ gretose išsiskyrė Paulius Šarkauskas, pasižymėjęs 8 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)