Tris pergales iš eilės LRL pirmenybėse iškovojęs „Šviesos“ klubas siekia dar vieno laimėjimo čempionate.

Principingi sostinės rankininkai turi pagrindo kalbėti apie pergalių serijos tąsą, kadangi pirmame tarpusavio komandų mače „LSU-Lūšies“ ekipa Kaune buvo nugalėta rezultatu – 33:24.

Galingas vilniečių žaidimas atsispindi ir čempionato turnyro lentelėje. Septynias pergales per vienuolika mačų iškovoję Antano Taraškevičiaus auklėtiniai pirmenybėse žygiuoja antroje pozicijoje ir atsilieka tik nuo čempionato lyderio Klaipėdos „Dragūno“.

„Vadovybė mums kelia aukščiausius tikslus. Aš, kaip naujas treneris, taip pat noriu maksimalaus rezultato. Dirbame aukštais fiziniais krūviais ir džiugu, jog vyrai taip pat dirba sunkiai ir žaidimas gerėja“, - po praėjusių pergalingų rungtynių su kita sostinės ekipa „Vilniumi“ kalbėjo A.Taraškevičius.

Skirtingu tempu nei sostinės rankininkai čempionate žygiuojanti „Lūšies“ komanda neabejotinai nori ne tik atkeršyti už skaudžią nesėkmę namuose, bet ir grįžti į pergalių kelią. Laikinosios sostinės klubas per pastarąsias penkerias rungtynes pasiekė tik vieną pergalę ir turnyro lentelėje užima septintą vietą.

Laikinosios sostinės rankininkų metamą iššūkį vieniems LRL čempionato favoritų stebėkite šeštadienį nuo 17 val. tiesioginiame interneto sporto televizijos „SportoTV.lt“ eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)