Ryškesnių klaidų išvengusių Lietuvos atstovų trumpoji programa – fokstroto ir kvikstepo šokis pagal Brodvėjaus miuziklą „Bandtsant“ – buvo įvertinta 71,29 balo.

Iki prieš dvejus metus fiksuoto asmeninio rekordo duetui pritrūko 2,12 balo.

Tarp 31 ant ledo pasirodžiusios poros A. Reed ir S. Ambrulevičius užėmė 15-ą vietą. Pasirodymą šeštadienį vyksiančioje laisvojoje programoje tęs 20 duetų.

19 iš jų pelnys kelialapius į 2022 metų Pekino žiemos olimpines žaidynes.


Iki šiol aukščiausiai pakilti planetos pirmenybėse 26-erių amerikietei ir dvejais metais vyresniam lietuviui pavyko 2019-aisiais, kuomet finišuota 17-oje pozicijoje.

Laisvojoje programoje pora šoks pagal grupės „Aurora“ kūrinius „Churchyard“, „It All Happened Quiet“ ir „Soft Universe“.

Geriausiai penktadienį buvo įvertinta Rusijos dailiojo čiuožimo federacijos (FSR) atstovų Viktorijos Sinicinos ir Nikitos Katsalapovo trumpoji programa – 88,15 balo.

Dabartiniams Europos čempionams ir planetos vicečempionams už nugaros išsirikiavo amerikiečiai. Antri liko Madison Hubbell ir Zachary Donohue (86,05), treti – Madison Chock ir Evanas Batesas (85,15).

Stokholme bus karūnuoti nauji pasaulio čempionai, kadangi Prancūzijos pora Gabriella Papadakis ir Guillaume Cizeronas nusprendė praleisti varžybas motyvuodami pandemijos sujauktu pasiruošimu.

Primename, kad moterų varžybose lietuvė Elžbieta Kropa pasirodymą baigė po trumposios programos, kurioje liko paskutinė 37-a (41,31 balo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)