21-erių metų I. Dumbauskaitė ir 19-metė Irina Zobnina D grupės turnyrą pradėjo akistata su suomėmis Taru Lahti ir Anniina Parkkinen bei patyrė nesėkmę 0-2 (11:21, 11:21).

Antrame mače mūsiškių laukė dar viena pajėgi pora rusės Ksenija Dabiža ir Julija Abalakina. Pergalę rusės pasiekė po atkaklios kovos 2-0 (21:18, 21:18).

Lietuvės atsitiesė trečiame susitikime, kuriame po 45 min. trukusios kovos 2-1 (21:19, 20:22, 15:13) įveikė latves Alisę Lecę ir Martą Ozoliną. Vis dėlto, latvės prieš tai įveikė Rusijos sportininkes ir dėl geresnio taškų santykio neleido lietuvėms pakilti iš ketvirtos pozicijos grupėje.

Europos čempionato pagrindinėse varžybose dalyvauja 16 komandų, suskirstytų į keturias grupes. Į atkrintamas varžybas pateko po tris stipriausias grupių ekipas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)