Vienuolikti pagal skirstymą devyniolikmečiai lietuviai F pogrupio varžybose per 44 min. 2:0 (21:17, 29:27) įveikė Rusijos atstovus Piotrą Bakhnarą ir Aleksandrą Kramarenko (22 reitingas), o vėliau per 29 min. 0:2 (17:21, 19:21) nusileido šeštai turnyro porai - taip pat rusams Iljai Lešukovui ir Aleksandrui Likholetovui. Užėmę F grupėje antrą vietą, A. Rumševičius ir L. Každailis pateko į varžybų aštuntfinalį, kur susitiks su šeimininkais Igoriu Veličko bei Maksimu Sivolapu (17 reitingas).

Pastarieji „Russia Open“ turnyre pateikė staigmeną, A grupės varžybose nesunkiai 2:0 (21:19, 21:13) įveikę pirmus pagal reitingą rusus Jurijų Bogatovą su Maksimu Hudyakovu bei Azerbaidžanui atstovaujančius Neiltoną Moises Santos Merces su Jaroslavu Rudykhu 2:0 (21:18, 21:16).

„Russia Open“ etape pagrindinėse varžybose dalyvauja po 24 vyrų ir moterų komandas, o kvalifinaciniuose turnyruose dalyvavo 28 vyrų ir 13 moterų porų iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Azerbaidžano.

Maskvoje vykstantis turnyras yra pirmasis šio sezono R. Europos paplūdimio tinklinio čempionato vyrų etapas (ir trečiasis moterų), antrasis (vien vyrų) etapas vyks liepos 3-5 d. Vilniuje, trečias – spalio 2-4 d. Batumyje (Gruzija), finalinis – spalio 9-11 d. Baku (Azerbaidžane).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)