Varžovės išsiveržė į priekį 2:0, kai Katerina Jelinkova 12 min. įmušė iš žaidimo, o 16 min. pasižymėjo po mažojo kampinio.

Vis dėlto tai neišmušė Lietuvos rinktinės iš ritmo. 25 min. Erlanda Nomeikaitė po mažojo kampinio rezultatą sušvelnino, o 34 min. Jūratė Juodytė tokiu pat būdu atkūrė pusiausvyrą.

Deja, jau 36 min. čekės po Lucie Duchkovos įvarčio susigrąžino pranašumą, o paskutiniu mačo įvarčiu virto Annos Kolarovos smūgis 38 min.

Po 2 turų turnyre pirmauja abejas rungtynes laimėjusios Čekijos ir Ukrainos rinktinės. Velso ekipa turi 3 taškus, o Lietuvos ir Turkijos komandos lieka be taškų.

Vis dėlto mūsų ekipa dar turi visas galimybes užimti trečiąją vietą ir pelnyti kelialapį į olimpinės atrankos antrąjį etapą. Tam reikia šeštadienį nugalėti Turkijos ekipą (rungtynių pradžia - 17 val.), o sekmadienį - Velso (16 val.).

Čempionato kovos vyksta Vilniaus Žemynos gimnazijos žolės riedulio stadione (Čiobiškio g. 16).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją