Lietuvos rinktinė pirmavo po pirmo kėlinio viduryje Evelinos Malyševos pelnyto įvarčio.

Ukrainos rinktinė dar pirmame kėlinyje sugebėjo išlyginti rezultatą, o įpusėjus antram kėliniui viešnios iš Ukrainos persvėrė rezultatą. Per likusį laiką Lietuvos moterų žolės riedulio rinktinei nepavyko išlyginti rezultato ir teko pripažinti varžovių pranašumą.

„Mes atlikome penkis mažuosius kampinius, bet nė vienas nepasibaigė įvarčiu. Ukrainietės taip pat turėjo keturias progas po mažojo kampinio, tačiau taip pat nepasižymėjo. Įvarčiai buvo pelnyti iš žaidimo. Merginos puikiai pradėjo mačą ir išsiveržė į priekį. Tačiau ukrainietės sugebėjo laimėti rungtynes. Abu įvarčiai buvo pelnyti po smūgio į įskaitinį plotą ir užstačius lazdas“, – pasakojo Lietuvos rinktinės treneris Vaidotas Vaičeliūnas.

„Jei prieš čempionatą sakiau, kad beveik neturime jokių galimybių laimėti, tai dabar savo nuomonę pakeičiau. Mes galime kautis ir siekti pergalės. Kadangi ir mes, ir lenkės pralaimėjo, tai bus kur kas atviresnis žaidimas. Mes žaisime drąsiau ir, manau, taktika pasiteisins. Nei mes, nei jos nebeturime, kur kautis“,– pasakojo V. Vaičeliūnas.

Pasaulio lygos I-o etapo atrankos turnyre Šiauliuose keturios rinktinės kaunasi dėl trijų kelialapių į antrą etapą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją